Monday, March 29, 2010

Haikal Shamsudin

Posted by D'Cinta Bakery at 1:07 AM 0 comments
CC ni plak ialah order dr mmber lama,namanyer Sudin, ni pun d tempah dr eimy, my best friend...Kata Sudin, CC ni khas utk anak buahnyer yg berumur 1 thn pd 27/03/2010, d sbbkan anak buahnyer Boy so sy try lah deco biru & putih, hopefully Sudin n family suka dgn deco yg d buat...p/s..lps sampai rumah, Sudin smpat sms kt mmber ktnye x smpai sejam CC dh abis kene sebat ngan budak2 n dia kt lain kali nak order lagi,..so pada Sudin, d alu2 kan lah yer....tima kasih...



Posted by D'Cinta Bakery at 1:00 AM 0 comments
Order from my best friend, Has, special for b'day anaknyer, Syahmi pd 22/03/2010 yg ke 7 thn, Has nak CC di pack dlm individual chasing dorm for 50 pcs, semuanyer nk dlm cartoon character, Ben10 & Upin Ipin, katanyer nak antar ke sekolah Syahmi, so hopefully Has & family puas hati dgn CC yg di tempah yerr....

JAIS

Posted by D'Cinta Bakery at 12:52 AM 0 comments
CC ni ialah order dr kwan Wati, katanye dr JAIS, special for b'day anaknyer yg bernama FAHIM, sorilah lupa nk tny nama tuan yg order CC nie, kata Wati tuan nyer nak warna putih, pink, biru & coklat, so hopefully puas hati yer..




Posted by D'Cinta Bakery at 12:41 AM 0 comments
Alhamdulillah, ni ialah 2nd order dr khalid, hopefully khalid puas ati dgn order deco yg kita buat & hopefully adelah 3rd order yer,,, heheheee....

Tuesday, March 9, 2010

Cupcakes Liya n Nana

Posted by D'Cinta Bakery at 4:55 PM 0 comments
Cupcakes yg d hasilkan pd hari Ahad lepas, utk Liya n Nana..D harap korang suke dgn deko yg d hasilkan., Klu sedap bgtau kawan2, klu x bgtau sy yer.... Selamat menikmati...nyum, nyum....






Ini cc yg d order oleh kwn saya, Nana. Dah lama kenal dgn Nana ni, sejak dr opis masa kat Pj br lagi, d harap Nana happy dgn deko yg saya buat ni n TQ jugak utk segala2 nyer, jasamu d kenang...(kt je yg tau, heheheee...)




Ini plak cc yg d order oleh mmber opis yg baru, namanye Liya. Liya ni buat order lps tgk cc kak chik ari 2, pas tu trus order, maybe berkenan lah kut..TQ Liya for the order n TQ jugak sbb nk tolong promote kat member2 kat BSC katanye, baik betul lah Liya nie...Sori jugak kat Liya sbb x deliver tpt pd masa yg d kehendaki, al maklumlah, on course, pas 2 mc plak, tp at least ari nie smpai gak kt Liya (melalui Has) jgn serik nak order lg ye Che Liya...heheheee...

Saturday, March 6, 2010

TEMPAHAN DR KENGKAWAN

Posted by D'Cinta Bakery at 3:19 PM 0 comments
Pada 26/02/2010, sy menerima tempahan dr kengkawan opis n kawan hubby. Masing2 order 1 box seorang kata mereka buat mkn2 utk weekend, so adelah dpt order dlm 5 box for last week. Harga per box ialah RM32 for 16 pcs cupcakes. Tq utk Has, Abg Faizal n Kak Niza, Kak Chik, Watie n Khalid..Klu ok, puas ati, blh lah order lagi yerr....(maaf coz ade gmbr yg x dpt nk upload...)








 

D'Cinta Bakery Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez | Distributed by eFree Blogger Help