Friday, June 11, 2010

SELAMAT B'TUNANG

Posted by D'Cinta Bakery at 11:43 PM 0 comments
Tempahan dr Kak Rasinah d Tmn Medan, actually x prnh pn berborak ngan akak ni, seingatnyer kenal sbb ddk 1 Tmn n 1 Sek (SMTM). Akak order dr facebook, chat n trus order for adiknya d Pahang sempena Majlis Pertunangan.. Akak nk tema Coklat n Putih, so inilah hasilnyer, cuma nk nmpak naik ckit sy add kan sedikit kaler kuning (kt tepi2 je)..d hrpkn, akak berpuas hati dgn tempahannya, klu suka blhlah order lg...TQ :)

Friday, May 21, 2010

Happy B'day Aaina Afiera

Posted by D'Cinta Bakery at 10:53 PM 0 comments
Tempahan yg d terima dr Shida pd 20/05/10 khas utk anak daranyer yg bernama Aina yg menyambut Ulang Tahun yg ke 5. Shida order 25 pcs cc Princess n 25 pcs Ben 10, kt Shida cc ni nk antar ke sekolah Ainaa. Sori yer Shida, x smpat nk jmpa Shida, selalu ckp kat phone jer n masa deliver pun melalui Zurina jer iaitu saudara kpd Shida, anyway THX to Shida n Zurina coz sudi nak support 'D Cinta'..Klu suka, lain kali blh lah order lg yer...
p/s-next day, Shida ade sms, ktnyer kek sedap n besday girl jer mkn 3 ketul tambah lak ade gmbr Princess favorite dia...to Ainaa, Happy B'Day yg ke 5, smg Ainaa ceria selalu... ;)



Saturday, May 8, 2010

Terbaru!!!!....

Posted by D'Cinta Bakery at 7:57 PM 0 comments
Terbaru & Terhangat d pasaran, kengkawan yg berminat blhlah order yer, mini chocolate ni mmg sedappp...Cubalahh..



Selamat Penganti Baru Abg Man & Isteri

Posted by D'Cinta Bakery at 7:32 PM 0 comments

Cupcakes for my cousin sempena Majlis Perkahwinannya pd 18.04.2010 d Negeri Sembilan..
Selamat Pengantin Baru, smg berkekalan hingga ke akhir hayat...Amin...






Chocolate muffin yg dh siap d packing dgn tag 'Terima Kasih' khas utk tetamu2 d majlis perkahwinan Abg Man. D harap smg Abg Man puas hati yer...



Muffin chocolate yg dh siap packing sekali dgn tag 'Terima Kasih' ni harganye RM1.00, klu muffin shj harganyer RM0.80 shj, blh d dapati dlm perisa vanilla juga...

Saturday, April 3, 2010

Fyda & Man

Posted by D'Cinta Bakery at 3:40 PM 0 comments
Cc ni d order oleh Fyda & dh slmt deliver pd 01/04/2010. Kata Fyda, bkn ade ape2 occassion pn, cuma nk mkn sekeluarge jer, Fyda nk sume cartoon character Ben10 & Princess, ktnyer anak2 minat tgk cartoon2 tu. Pas Cc 2 dh slmt delivered, ptg 2 jgk dpt msg dr Fyda, katanyer Cc 2 sedap, Alhamdulillah senang ati dgr Fyda punyer comment 2 n maybe coming soon Eina akan buat kek besday plak n update kat Fyda yer, rajin2 jengok blg yer...Tq for the support to Fyda n family...

Monday, March 29, 2010

Haikal Shamsudin

Posted by D'Cinta Bakery at 1:07 AM 0 comments
CC ni plak ialah order dr mmber lama,namanyer Sudin, ni pun d tempah dr eimy, my best friend...Kata Sudin, CC ni khas utk anak buahnyer yg berumur 1 thn pd 27/03/2010, d sbbkan anak buahnyer Boy so sy try lah deco biru & putih, hopefully Sudin n family suka dgn deco yg d buat...p/s..lps sampai rumah, Sudin smpat sms kt mmber ktnye x smpai sejam CC dh abis kene sebat ngan budak2 n dia kt lain kali nak order lagi,..so pada Sudin, d alu2 kan lah yer....tima kasih...



Posted by D'Cinta Bakery at 1:00 AM 0 comments
Order from my best friend, Has, special for b'day anaknyer, Syahmi pd 22/03/2010 yg ke 7 thn, Has nak CC di pack dlm individual chasing dorm for 50 pcs, semuanyer nk dlm cartoon character, Ben10 & Upin Ipin, katanyer nak antar ke sekolah Syahmi, so hopefully Has & family puas hati dgn CC yg di tempah yerr....

JAIS

Posted by D'Cinta Bakery at 12:52 AM 0 comments
CC ni ialah order dr kwan Wati, katanye dr JAIS, special for b'day anaknyer yg bernama FAHIM, sorilah lupa nk tny nama tuan yg order CC nie, kata Wati tuan nyer nak warna putih, pink, biru & coklat, so hopefully puas hati yer..




Posted by D'Cinta Bakery at 12:41 AM 0 comments
Alhamdulillah, ni ialah 2nd order dr khalid, hopefully khalid puas ati dgn order deco yg kita buat & hopefully adelah 3rd order yer,,, heheheee....

Tuesday, March 9, 2010

Cupcakes Liya n Nana

Posted by D'Cinta Bakery at 4:55 PM 0 comments
Cupcakes yg d hasilkan pd hari Ahad lepas, utk Liya n Nana..D harap korang suke dgn deko yg d hasilkan., Klu sedap bgtau kawan2, klu x bgtau sy yer.... Selamat menikmati...nyum, nyum....






Ini cc yg d order oleh kwn saya, Nana. Dah lama kenal dgn Nana ni, sejak dr opis masa kat Pj br lagi, d harap Nana happy dgn deko yg saya buat ni n TQ jugak utk segala2 nyer, jasamu d kenang...(kt je yg tau, heheheee...)




Ini plak cc yg d order oleh mmber opis yg baru, namanye Liya. Liya ni buat order lps tgk cc kak chik ari 2, pas tu trus order, maybe berkenan lah kut..TQ Liya for the order n TQ jugak sbb nk tolong promote kat member2 kat BSC katanye, baik betul lah Liya nie...Sori jugak kat Liya sbb x deliver tpt pd masa yg d kehendaki, al maklumlah, on course, pas 2 mc plak, tp at least ari nie smpai gak kt Liya (melalui Has) jgn serik nak order lg ye Che Liya...heheheee...

Saturday, March 6, 2010

TEMPAHAN DR KENGKAWAN

Posted by D'Cinta Bakery at 3:19 PM 0 comments
Pada 26/02/2010, sy menerima tempahan dr kengkawan opis n kawan hubby. Masing2 order 1 box seorang kata mereka buat mkn2 utk weekend, so adelah dpt order dlm 5 box for last week. Harga per box ialah RM32 for 16 pcs cupcakes. Tq utk Has, Abg Faizal n Kak Niza, Kak Chik, Watie n Khalid..Klu ok, puas ati, blh lah order lagi yerr....(maaf coz ade gmbr yg x dpt nk upload...)








Monday, February 22, 2010

Aneka Cupcakes

Posted by D'Cinta Bakery at 10:32 PM 0 comments







































Ini lah cakes yang berjaya dihasilkan pada
20 February 2010..

Aneka Cupcakes

Posted by D'Cinta Bakery at 10:04 PM 0 comments


 

D'Cinta Bakery Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez | Distributed by eFree Blogger Help