Friday, May 21, 2010

Happy B'day Aaina Afiera

Posted by D'Cinta Bakery at 10:53 PM
Tempahan yg d terima dr Shida pd 20/05/10 khas utk anak daranyer yg bernama Aina yg menyambut Ulang Tahun yg ke 5. Shida order 25 pcs cc Princess n 25 pcs Ben 10, kt Shida cc ni nk antar ke sekolah Ainaa. Sori yer Shida, x smpat nk jmpa Shida, selalu ckp kat phone jer n masa deliver pun melalui Zurina jer iaitu saudara kpd Shida, anyway THX to Shida n Zurina coz sudi nak support 'D Cinta'..Klu suka, lain kali blh lah order lg yer...
p/s-next day, Shida ade sms, ktnyer kek sedap n besday girl jer mkn 3 ketul tambah lak ade gmbr Princess favorite dia...to Ainaa, Happy B'Day yg ke 5, smg Ainaa ceria selalu... ;)



0 comments on "Happy B'day Aaina Afiera"

Post a Comment

 

D'Cinta Bakery Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez | Distributed by eFree Blogger Help