Friday, February 4, 2011

Cupcakes - Slmt Bertunang

Posted by D'Cinta Bakery at 1:59 PM 0 comments
Cupcakes ni d order oleh my best friend (HAS) sempena majlis pertunangan adiknya d Johor, cc size M n perisa vanilla for 25 pcs, ini adalah 2nd order dr HAS, hopefully nnti adelah 3rd order ye :) thnx jugak ats kepercayaan yg d beri, really appreciate that my friend..


MUFFIN

Posted by D'Cinta Bakery at 1:51 PM 0 comments
Order dr Kak Shamsiah di Tmn Medan khas utk majlis perkahwinan anaknya, order sebyk 500pcs utk muffin perisa coklat, to Kak Shamsiah 'thnx for the order Kak'..

Friday, June 11, 2010

SELAMAT B'TUNANG

Posted by D'Cinta Bakery at 11:43 PM 0 comments
Tempahan dr Kak Rasinah d Tmn Medan, actually x prnh pn berborak ngan akak ni, seingatnyer kenal sbb ddk 1 Tmn n 1 Sek (SMTM). Akak order dr facebook, chat n trus order for adiknya d Pahang sempena Majlis Pertunangan.. Akak nk tema Coklat n Putih, so inilah hasilnyer, cuma nk nmpak naik ckit sy add kan sedikit kaler kuning (kt tepi2 je)..d hrpkn, akak berpuas hati dgn tempahannya, klu suka blhlah order lg...TQ :)

Friday, May 21, 2010

Happy B'day Aaina Afiera

Posted by D'Cinta Bakery at 10:53 PM 0 comments
Tempahan yg d terima dr Shida pd 20/05/10 khas utk anak daranyer yg bernama Aina yg menyambut Ulang Tahun yg ke 5. Shida order 25 pcs cc Princess n 25 pcs Ben 10, kt Shida cc ni nk antar ke sekolah Ainaa. Sori yer Shida, x smpat nk jmpa Shida, selalu ckp kat phone jer n masa deliver pun melalui Zurina jer iaitu saudara kpd Shida, anyway THX to Shida n Zurina coz sudi nak support 'D Cinta'..Klu suka, lain kali blh lah order lg yer...
p/s-next day, Shida ade sms, ktnyer kek sedap n besday girl jer mkn 3 ketul tambah lak ade gmbr Princess favorite dia...to Ainaa, Happy B'Day yg ke 5, smg Ainaa ceria selalu... ;)



Saturday, May 8, 2010

Terbaru!!!!....

Posted by D'Cinta Bakery at 7:57 PM 0 comments
Terbaru & Terhangat d pasaran, kengkawan yg berminat blhlah order yer, mini chocolate ni mmg sedappp...Cubalahh..



Selamat Penganti Baru Abg Man & Isteri

Posted by D'Cinta Bakery at 7:32 PM 0 comments

Cupcakes for my cousin sempena Majlis Perkahwinannya pd 18.04.2010 d Negeri Sembilan..
Selamat Pengantin Baru, smg berkekalan hingga ke akhir hayat...Amin...






Chocolate muffin yg dh siap d packing dgn tag 'Terima Kasih' khas utk tetamu2 d majlis perkahwinan Abg Man. D harap smg Abg Man puas hati yer...



Muffin chocolate yg dh siap packing sekali dgn tag 'Terima Kasih' ni harganye RM1.00, klu muffin shj harganyer RM0.80 shj, blh d dapati dlm perisa vanilla juga...

Saturday, April 3, 2010

Fyda & Man

Posted by D'Cinta Bakery at 3:40 PM 0 comments
Cc ni d order oleh Fyda & dh slmt deliver pd 01/04/2010. Kata Fyda, bkn ade ape2 occassion pn, cuma nk mkn sekeluarge jer, Fyda nk sume cartoon character Ben10 & Princess, ktnyer anak2 minat tgk cartoon2 tu. Pas Cc 2 dh slmt delivered, ptg 2 jgk dpt msg dr Fyda, katanyer Cc 2 sedap, Alhamdulillah senang ati dgr Fyda punyer comment 2 n maybe coming soon Eina akan buat kek besday plak n update kat Fyda yer, rajin2 jengok blg yer...Tq for the support to Fyda n family...

 

D'Cinta Bakery Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez | Distributed by eFree Blogger Help