Friday, May 21, 2010

Happy B'day Aaina Afiera

Posted by D'Cinta Bakery at 10:53 PM 0 comments
Tempahan yg d terima dr Shida pd 20/05/10 khas utk anak daranyer yg bernama Aina yg menyambut Ulang Tahun yg ke 5. Shida order 25 pcs cc Princess n 25 pcs Ben 10, kt Shida cc ni nk antar ke sekolah Ainaa. Sori yer Shida, x smpat nk jmpa Shida, selalu ckp kat phone jer n masa deliver pun melalui Zurina jer iaitu saudara kpd Shida, anyway THX to Shida n Zurina coz sudi nak support 'D Cinta'..Klu suka, lain kali blh lah order lg yer...
p/s-next day, Shida ade sms, ktnyer kek sedap n besday girl jer mkn 3 ketul tambah lak ade gmbr Princess favorite dia...to Ainaa, Happy B'Day yg ke 5, smg Ainaa ceria selalu... ;)



Saturday, May 8, 2010

Terbaru!!!!....

Posted by D'Cinta Bakery at 7:57 PM 0 comments
Terbaru & Terhangat d pasaran, kengkawan yg berminat blhlah order yer, mini chocolate ni mmg sedappp...Cubalahh..



Selamat Penganti Baru Abg Man & Isteri

Posted by D'Cinta Bakery at 7:32 PM 0 comments

Cupcakes for my cousin sempena Majlis Perkahwinannya pd 18.04.2010 d Negeri Sembilan..
Selamat Pengantin Baru, smg berkekalan hingga ke akhir hayat...Amin...






Chocolate muffin yg dh siap d packing dgn tag 'Terima Kasih' khas utk tetamu2 d majlis perkahwinan Abg Man. D harap smg Abg Man puas hati yer...



Muffin chocolate yg dh siap packing sekali dgn tag 'Terima Kasih' ni harganye RM1.00, klu muffin shj harganyer RM0.80 shj, blh d dapati dlm perisa vanilla juga...

 

D'Cinta Bakery Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez | Distributed by eFree Blogger Help